07. 10. 2022.
Crnadak: Izbori blizu, režimu se ponovo ukazali Britanci

Crnadak: Izbori blizu, režimu se ponovo ukazali Britanci

Crnadak: Izbori blizu, režimu se ponovo ukazali Britanci

Evo ponovo, nakon četiri godine, režimski glasnici putem režimskih glasila, obavještavaju kako su im se opet ukazali Britanci koji su došli da ruše “poštenu i patriotsku“ vlast Republike Srpske.

Ukazuju im se i druge strane agenture koje tobože udarajući na šefa nesposobnog režima, udaraju na samu Republiku Srpsku. Tu je i neizostavni Bakir i bakirovci u redovima opozicije, a da apsurd bude još veći, o tome pričaju osobe koje već čitav mandat provode u koaliciji sa tim istim Bakirom, dogovaraju fotelje, smijenjuju njima politički nepodobne Srbe, imenuju u institucije one koji dalje daju otkaze časnim i poštenim Srbima koji profesionalno rade svoj posao – rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak. 

Crnadak kaže da je otužna, ali i opasna priča o strancima koji navodno ruše Republiku Srpsku: 

Otužna je, jer je ponavljaju kao papagaju ljudi koji su lično ili čija partija je uspostavila režim upravo uz pomoć stranaca. Opasna, jer svojom retorikom prizivaju stranu intervenciju, a i iz razloga što ukoliko se desi neka stvarna prijetnja, u to više niko neće vjerovati. Priča im je i smiješna, jer misle da će na taj način promijeniti volju naroda.

A narod je već izabrao.

Prema svim relevantnim istraživanjeima, prednost Jelene Trivić nad Miloradom Dodikom je nedostižna i njemu ne mogu više pomoći ni laži, ni zloupotreba javnih resursa, ni novac koji je ispumpao iz narodnog budžeta, jer narod je prelomio: Jelena Trivić je buduća predsjednica Republike Srpske.

Željki Cvijanović ne može pomoći ni stanje tihovanja i mirovanja u koje su je stavili da ne bi svojim postupcima i riječima napravila grešku. Narod je ne želi, a budući srpski član Predsjedništva BiH će biti Mirko Šarović. Odlazak ovog nakaradnog i antinarodnog režima u prošlost 2. oktobra, biće konačna pobjeda naroda – poručio je Crnadak. 

(BN) 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender