05. 10. 2022.
Lalatović potvrdio: Borac do septembra neće igrati u Banjaluci!

Lalatović potvrdio: Borac do septembra neće igrati u Banjaluci!

Lalatović potvrdio: Borac do septembra neće igrati u Banjaluci!

Trener Borca pomenuo i izdašnu ponudu iz Abu Dabija koju je dobio samo par dana nakon što je stigao u Banjaluku.

Banjalučki Borac u subotu će dočekati Željezničar u derbiju šestog kola Premijer lige BIH.

Ni ovaj derbi, kao ni onaj protiv Sarajeva, Borac neće moći da igra kod kuće zbog radova na Gradskom stadionu u Banjaluci, već će se on igrati na stadionu Mlakve u Novom Gradu.

Iako je početkom juna, kada su počeli radovi, najavljeno da će novi teren biti završen u roku od dva mjeseca to se nije desilo, a Borac će morati da sačeka najmanje do septembra da ponovo zaigra na Gradskom stadionu.

To je tokom konferencije za novinare pred derbi sa Željezničarom potvrdio i trener Nenad Lalatović rekavši da Borac neće igrati u Banjaluci ni derbi protiv Zrinjskog, koji je zakazan za 30. avgust.

Najavljujući duel protiv ekipe sa Grbavice Lalatović je rekao da se nada dobroj posjeti, ali da mu je žao što se ova utakmica ne igra u Banjaluci.

“Mislio sam da ćemo igrati protiv Zrinjskog ovdje, ali nažalost, kako stvari stoje nećemo ni protiv njih igrati u Banjaluci. Ja kad sam dolazio ovdje moja najveća želja je bila da se predstavim pred mojom publikom, na mom stadionu. To je bio jedan od uslova zbog kojih sam prihvatio ovaj posao“, rekao je Lalatović, a potom otrio da je po dolasku u Banjaluku dobio mnogo izdašniju ponudu.

“Bukvalno pet dana nakon što sam došao ovdje imao sam ponudu iz Abu Dabija gdje je cifra bila ogromna, ali potpisao sam ugovor ovdje i nisam želio da razočaram veliku armiju navijača koji su me prihvatili sa oduševljenjem, nisam htio da odem i da napustim to”.

Trener Borca istakao je da mu je žao što Borac nijedan veliki derbi neće ove polusezone igrati na svom terenu u Banjaluci.

“To sam sve radio jer mije bila želja bila da protiv Želje igram ovdje pred 10.000 ljudi, protiv Sarajeva da igram ovdje pred 10.000 ljudi i protiv Zrinjskog. Nažalost neću doživjeti da te utakmice igram ove polusezone u Banjakluci. Ako da Bog nadam se da ću doživjeti sljedeće godine, ali ove sigurno neću. Ostaje velika žal meni kao treneru za tim”, rekao je Lalatović.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender