01. 10. 2022.
Nakon dugogodišnjeg čekanja: Fruškogorska ulica dobiće novi asfalt

Nakon dugogodišnjeg čekanja: Fruškogorska ulica dobiće novi asfalt

Nakon dugogodišnjeg čekanja: Fruškogorska ulica dobiće novi asfalt

Započeli su radovi na modernizaciji Fruškogorske ulice, te će mještani, nakon dugogodišnjeg čekanja, konačno dobiti novi asfalt.

-Radovi u naselju Paprikovac teku punom dinamikom. Nakon više decenija čekanja počeli smo radove na modernizaciji Fruškogorske ulice. Pred nama su i projekti izgradnje dječijeg igrališta, škole, ali i modernizacija mnogih ulica u ovom dijelu grada. Čine nas srećnim radovi na svim ovim projektima – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je zajedno sa saradnicima obišao radove u ovoj ulici.

Rekao je kako će se ove godine graditi i raditi u ovoj mjesnoj zajednici.

-Izgradićemo prvo dječije igralište u ovom naselju, za šta smo sredstva već obezbijedili. Kao što je već poznato, gradićemo školu na Paprikovcu. Mnogo važnih projekata je pred nama – zaključio je gradonačelnik.

Gradski menadžer, Bojan Kresojević je poručio da je Gradska uprava na raspolaganju svim svojim građanima, te je kao takva zadužena za ravnomjeran razvoj grada.

-Naselje Paprikovac je neopravdano zapostavljeno duži vremenski period, veoma malo se radilo ovdje. Zbog toga smo danas u Frškogorskoj ulici. Posebno me raduje što ćemo u naredno periodu povećati ulaganja u ovu mjesnu zajednicu – od ove saobraćajnice, preko dječijeg igrališta koje je i naveo gradonačelnik Stanivuković- poručio je gradski menadžer.

Izvođač radova je preduzeće „Kozaraputevi“ d.o.o. Banja Luka, navode iz Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender