02. 10. 2022.
Prnjavorčanka osumnjičena za krađe teške 38.000 maraka

Prnjavorčanka osumnjičena za krađe teške 38.000 maraka

Prnjavorčanka osumnjičena za krađe teške 38.000 maraka

Prnjavorčanka D.M. osumnjičena je da je iz objekata kojima je imala pristup krala novac i zlatni nakit a ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 38.000 KM.

Kako nezvanično saznanjemo, ona je obavljala  poslove u ovim objektima a osumnjičena je da je iz njih krala novac različitih valuta , nakit, odnosno ogrlice, narukvice, minđuše, javljaju Nezavisne novine.

Takođe saznajemo da kod nje policija nije pronašla ukradene predmete ali da su pronađeni određeni dokazi, gdje je trošila taj  novac.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, službenici policijske stanice Prnjavor, izvršili su kriminalističku obradu nad licem D.M.  zbog postojanja osnova sumnje da je počinila dva krivična djela teška krađa.

“Navedeno lice se sumnjiči da je na području opštine Prnjavor tokom mjeseca jula i avgusta tekuće godine iskoristilo odsustvo vlasnika stambenih objekata kojima je imalo pristup te iz istih otuđilo novac i zlatni nakit. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 38.000KM”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju pronađeni su i privremeno uz potvrdu oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela, a koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender