06. 10. 2022.
Žena ima 27, muž 69: “Briga nas i za godine i šta priča narod”

Žena ima 27, muž 69: “Briga nas i za godine i šta priča narod”

Žena ima 27, muž 69: “Briga nas i za godine i šta priča narod”

DŽeki (27), koja je rođena na Filipinima, i Dejv (69), koji živi u SAD, upoznali su se preko internet stranice za upoznavanje 2016. godine. Zaljubili su se i sada su u braku.

Dejv je bio taj koji je napravio prvi potez. Pitao je svoju sadašnju suprugu želi li sa njim na kafu, na šta je ona pristala. U braku su već više od tri godine.

DŽeki i ja smo se prvi put upoznali preko internete stranice. Bio sam na Filipinima kada sam koristio tu stranicu i primjetio sam DŽekin profil. Poslao sam joj poruku i rekao joj da mi se sviđa njen profil i da bih želio da je upoznam – ispričao je Dejv.

– Dala sam mu svoj broj telefona i sledećeg dana smo se sreli u Starbaksu. Zatim smo otišli na ručak – dodala je DŽeki.

– DŽeki je tada bila malo stidljiva i umorna poslije teške smjene na poslu, tako da nismo ispričali sve što smo htjeli, ali oboje smo htjeli ponovo da se nađemo. Našli smo se još nekoliko puta prije nego što sam se vratio u SAD. To je bio početak jedne predivne veze koja još traje – otkrio je Dejv, prenosi Nportal.

Par se redovno suočava sa oštrim kritikama zbog velike razlike u godinama, a neki DŽeki nazivaju “sponzorušom” smatrajući da je sa Dejvom samo zbog novca. Međutim, njima to ne smeta.

– Postoji razlika od 42 godine. Ona ima 27, a ja 69, ali nama to ne smeta. Kao ni tuđe mišljenje – zaključio je Dejv.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender