27. 09. 2022.
Dejan Stanković podnio ostavku

Dejan Stanković podnio ostavku

Dejan Stanković podnio ostavku

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je Dejan Stanković danas podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba ovog kluba. Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspješnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku.

Stanković je ostavku obrazložio time što iz trećeg pokušaja nije uspio da uvede Zvezdu u Ligu šampiona.

Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspješnoj saradnji.

“Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša”, naveo je Stanković, prenosi Glas Srpske.

Dodao je da su protekle tri godine na klupi Crvene zvezde najljepši dio njegovog fudbalskog života, nešto što ga je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim.

“Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice”, poručio je Stanković.

Dejan Stanković napušta funkciju šefa stručnog kluba kao osvajač duple krune, učesnik grupne faze Lige Evrope.

Fudbalski klub Crvena u saopštenju je zahvalio Dejanu Stankoviću na dosadašnjem radu i svim rezultatima i istakao da će za njega vrata Crvene Zvezde uvijek biti otvorena jer je on dio kluba.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender