03. 10. 2022.
Dobili milione na lutriji, žena pokupila sve i ostavila ga: Želi čak i naše pse

Dobili milione na lutriji, žena pokupila sve i ostavila ga: Želi čak i naše pse

Dobili milione na lutriji, žena pokupila sve i ostavila ga: Želi čak i naše pse

Laura Hojl (40) i Kirk Stevens (39) iz Notingema, osvojili su Džek pot u izvlačenju Nacionalne lutrije od ukupno 3,7 miliona evra.

Stivens je rekao da je upoznao Hojl preko prijatelja 2018. godine i da se ona potom preselila u njegovu kuću sa tri spavaće sobe u Haknalu u Notingemširu.

Govoreći o tome da ju je pustio da živi besplatno u njegovom domu od 284.000 evra, rekao je da je pitala koliko stanarine da mu plati, pa su tako došli do dogovora da ona uloži oko 26 evra nedjeljno u LOTO. To im se, kako je vrijeme pokazalo, isplatilo. 

Oni su osvojili 3,7 miliona evra na nacionalnoj lutriji “Obezbijeđen za život”, a taj novac im se isplaćivao mjesečno u iznosu od 11.000 evra.

“Što se mene tiče, ona je moja djevojka, ne mora da mi plaća da živi sa mnom. Nisam očekivao da će plaćati kiriju, nisam joj tražio ni peni”, rekao je on.

Međutim Stivens sada kaže da je Hojl raskinula sa njim, i da on više ne dobija dio mjesečne LOTO premije od 11.000 evra, kao i da ona želi njihova dva zajednička psa. 

Prije godinu i po dana situacija je bila znatno drugačija. Oni su tada rekli da od dobijenog Džek pota planiraju da razviju biznis lovaca na duhove. Sada Stivens, koji je po struci inženjer, kaže da ga je Hojl napustila, da ima novu kuću i da mu je uzela cijeli Džek pot dobitak, piše “The Sun”.

“Izvukla je utikač i uzela sve. Ona čak želi naša dva psa”, kaže on. 

Iz Kamelot grupe koja isplaćuje LOTO dobitke rečeno je da se svi dobici isplaćuju pojedincu, čak i u sindikatu. Dodali su i da se pobjednički račun vodi na Lauru. Kada su je mediji kontaktirala za komentar na ovu temu ona je odbila da kaže bilo šta. 

Ranije ove godine Laura je rekla da par planira da ode u Diznilend u Parizu tokom ljeta, kao i na “mnoga druga uzbudljiva mjesta”, ali je Stivens rekao da ga je ona tada ostavila, prenosi Mondo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender