06. 10. 2022.
Večeras koncert grupe Bijelo dugme na Trgu Krajine

Večeras koncert grupe Bijelo dugme na Trgu Krajine

Večeras koncert grupe Bijelo dugme na Trgu Krajine

Sve je u znaku „Velikog početka“, pripreme za večerašnji spektakl uz sjajan program i neponovljive hitove grupe Bijelo dugme privode se kraju.

Ne propustite priliku da budete dio sjajne atmosfere koja vas očekuje na Trgu Krajine u poslijepodnvenim i večernjim časovima.

Zanimljive edukativne radionice, sportsko-rekreativne aktivnosti koje će pripremiti Škola sporta „Kasper“  već od 17.00 časova, podjela udžbenika, i sjajan zabavni program za koji će se pobrinuti Sergej Pajić, a potom i Vokalni atelje „MaMa VOX“ sjajna su uvertira u spektakl koji će od 21.00 čas prirediti Bijelo dugme.

Osim priprema za proslavu početka nove školske godine, u toku je i isporuka udžbenika u banjalučke osnovne škole.

Udžbenici su juče dopremljeni u  tri škole –  JU OŠ „Branko Ćopić“, JU OŠ „Vuk S. Karadžić“ i JU OŠ „Dositej Obradović“, dok će prema današnjem rasporedu udžbenici stići u još tri škole: JU OŠ „Đura Jakšić“, JU OŠ „Miloš Crnjanski“ i JU OŠ „Petar P. Njegoš“.

Aktivnosti pripremljene u okviru manifestacije „Veliki početak“ biće nastavljene i tokom sljedeće sedmice, kada je planiran obilazak rekonstruisanih i obnovljenih škola, obilježavanje prvog dana škole, susret i druženje sa školarcima romske nacionalnosti i sl., navode iz Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender