02. 10. 2022.
Branko Đurić Đuro oduševio publiku na Kastelu

Branko Đurić Đuro oduševio publiku na Kastelu

Branko Đurić Đuro oduševio publiku na Kastelu

Predstava „Đurologija“ odigrana u okviru programa „57. Kočićevog zbora“ oduševila je banjalučku publiku.

U sjajnoj atmosferi i uz mnogo smijeha banjalučka publika uživala je u urnebesnoj komediji stendap komičara Branka Đurića Đure.

Među publikom bio je i gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima.

-Oduševljeni smo odzivom naših sugrađana, koji potvrđuje da je predstava „Đurologija“ bila pravi izbor i pun pogodak. Raduje me što smo priredili veče puno smijeha i pozitivne energije. U dobrom raspoloženju idemo na Trg Krajine, gdje nas očekuje sjajan koncert grupe Bijelo dugme, a već sutra program nastavljamo u Stričićima na Manjači – poručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić – Banjac.

Ona je pozvala sve sugrađane da se pridruže sjajnom programu tokom vikenda.

-Odigrao sam još jednu predstavu, 574. po redu i zaista moram reći da je Banja Luka fenomenenalna. Istina, prvi put sam igrao po danu, malo je drugačije, ali sam oduševljen – poručio je glumac i komičar Branko Đurić Đuro, koji se dodatno obradovao što je u prvim redovima sjedio i Goran Bregović, kojeg Đuro često i spominje u predstavama.

Nastupu Branka Đurića Đure prethodilo je veče satire koje su priredili domaći književniici predstavivši svoju satiru u Kočićevom duhu.

Veče satire i predstava „Đurologija“, priređeni u okviru programa 57. Kočićevog zbora, navode iz Gradske uprave.

a
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender