28. 09. 2022.
Dnevni horoskop za subotu 27. avgust

Dnevni horoskop za subotu 27. avgust

Dnevni horoskop za subotu 27. avgust

OVAN

Vrijeme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mjestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar svijeta niste vi.

BIK

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u djela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primjer, preko društvenih mreža.

BLIZANCI

Slatkorječivi ste prema svima danas. Vaše dobro raspoloženje je, ustvari, maska za osjećaj nesigurnosti koji vas je obuzeo. Podsvjesno želite da svojim dobronamjernim komentarima druge ljude motivišete da vam uzvrate isto. Razočaraćete se.

RAK

Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična nenaspavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Častite sebe poštenim predahom.

LAV

Obuzeti ste poslovnim problemima. Ipak, to nije polje na kome možete očekivati bitna dešavanja. U centru pažnje treba da bude jedan član porodice, jer, od njega stiže velika podrška koja će vas ganuti. Pažljivo osmislite kako ćete zahvaliti.

DJEVICA

Ne pomjerate se s mjesta. Taman kad pomislite da se nešto pokrenulo, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rješavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju.

VAGA

Vrijeme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vrijeme izvor velike brige. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zamjeriti.

ŠKORPIJA

Ne vjerujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rješenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao.

STRIJELAC

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sljeduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

JARAC

Nervira vas to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voljeli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je vaš zadatak da budete veseli gost koji treba dobro da se provede.

VODOLIJA

Izvjesni su iznenadni troškovi, ipak se ne nervirajte jer ćete uspjeti da stabilizujete situaciju. Podršku potražite od prijatelja. Izbjegnite susret sa partnerom jer jedna bezazlena nespretna rečenica može biti okidač za ozbiljnu svađu.

RIBE

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, ustvari, uopšte nije vaš.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender