25. 09. 2022.
Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

U protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka: 2 krivična djela: jedno oštećenje tuđe stvari i jedno nasilje u porodici.
Javni red i mir je narušen 3 puta (3 prekršaja): jedna tuča i 2 ometanja državnih organa u radu.
16 saobraćajnih nezgoda, 4 sa posljedicama po lica, 7 lica lakše povređeno.

U stanici hitne pomoći ukupno su pregledana 122 pacijenta, od čega 21 dijete i 101 odrastao pacijent, a obavljeno je i 20 kućnih posjeta.

Porodilište: Obavljeno je 9 poroda, rođeno 9 beba i to: 6 djevojčica i 3 dječaka.

Vatrogasna brigada je imala 2 intervencije (1 požar i 1 tehnička intervencija).

Elektrokrajina: Isporuka električne energije je uredna. Nema planiranih isključenja.

Vodovod: Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 29.08.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Đure Damjanovića (Saračica), Stevana Bulajića (Obilićevo) i Muhameda Mehmedbašića (Kočićev Vijenac). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se izvode u Karađorđevoj ulici danas će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Lauš.

U mjesnim zajednicama Bistrica i Kola danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu izvođenja radova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Prognoza vremena:
Prvi deo dana pretežno oblačno uz slabu kišu i svježije. Poslepodne smanjenje oblačnosti uz sunčane periode, predveče su mogući kratkotrajni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni ili promjenljiv. Minimalna temperatura vazduha oko 18°C. Maksimalna temperatura vazduha oko 28°C.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender