06. 10. 2022.
Zorica Brunclik o Kemišu: “Na početku nisam mogla da ga smislim”

Zorica Brunclik o Kemišu: “Na početku nisam mogla da ga smislim”

Zorica Brunclik o Kemišu: “Na početku nisam mogla da ga smislim”

Iako je Zorica Brunclik oduvijek bila skromna kada je u pitanju njen izgled, činjenica je da je oduvijek privlačila pažnju i ostavljala veliki utisak gdje god da se pojavi. Mada sebe ne smatra fatalnom ženom, mnogi se ne bi složili!

“Ja sam ta koja ostavlja! Nije to zato što sam ja fatalna žena, nego prosto je tako. Iskreno rečeno jedino što mi je krivo u ovoj karijeri je što nikada nisam slovila za neku ribu. Ma nikada! Znate ono kada izađu pa kad kažu za neku “Ova je najzgodnija na estradi”, mislim govorim o nekom mom vremenu, ne pričam sada”, priznaje Zorica.

Osim na svoj uspjeh, pjevačica je ponosna na svoju porodicu i supruga Kemiša. Neki smatraju da ljubav u braku godinama izblijedi, ali njih dvoje su dokaz da su srodne duše zauvijek zaljubljene, pa čak i nakon četiri decenije ljubavi.

“Uvek sam govorila da je Miroljub bolji čovek od mene, međutim sada u poslednje vreme mislim da sam ja bolji čovek od njega zato što je mene Bog nagradio njime! Kada dobijete takvu kompletnu ličnost, dobrog čoveka i čoveka na koga možete da računate, da se oslonite, da vam bude i mama i tata, muž, prijatelj i drug, ljubavnik i brat, e onda sam sigurno mnogo dobar čovek”, tvrdi pjevačica.

Ljubav na prvi pogled ne mora uvijek da znači ljubav za cijeli život, a to svjedoči i priča Zorice i Kemiša koji i danas važe za jedan od najsavršenijih parova na javnoj sceni.

“Mada moram da kažem da u početku, žargonski rečeno, nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, šmekerica koja je došla iz Nemačke, zgodan do bola, mada možda za moj ukus malo mršav (smeh). Jednostavno, videla sam da je nkeo ko je vredan pažnje i svestan sebe, ali mi je u početku ljubio ruku kao tetki, imao mlade devojka, a ja sam tad već bila starija. Nije mu padalo na pamet da se veže za ženu koja ima troje dece”, prisjetila se u emisiji “Iz profila”.

NovostiMagazin

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender