29. 09. 2022.
Dnevni horoskop za 31. avgust

Dnevni horoskop za 31. avgust

Dnevni horoskop za 31. avgust

OVAN

Pokušavate da izbjegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

BIK

Osjećate da vas neko ugrožava. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osjetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promjena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

BLIZANCI

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubjeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

RAK

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbjegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu riječ. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigdje prije nego što ga prekontrolišete.

LAV

Pretjerano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažete više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

DJEVICA

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može donijeti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

VAGA

Niste sigurni u kom smjeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo djelovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

ŠKORPIJA

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer cijeli posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mješajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

STRIJELAC

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, vjerovatno ne primjećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

JARAC

Nekontrolisano možete planuti pa je izvjesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mjestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbjegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

VODOLIJA

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspjeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u posljednje vrijeme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

RIBE

Ne osjećate se najbolje, a posla imate preko mjere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodijelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender