07. 10. 2022.
Borenović: U veliku političku utakmicu idemo iz slobodne Banjaluke

Borenović: U veliku političku utakmicu idemo iz slobodne Banjaluke

Borenović: U veliku političku utakmicu idemo iz slobodne Banjaluke

Danas iz slobodne Banjaluke simbolično krećemo u četiri velike političke utakmice koje će se održati istog dana na istom terenu, koji se zove Republika Srpska, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović, koji je i nosilac liste za PD PS BiH iz Izborne jedinice 1, na današnjem otvaranju kampanje PDP-a za banjalučku regiju. 

U veliku političku utakmicu idemo iz slobodne Banjaluke

“Ne sumnjam da ćemo odnijeti veliku pobjedu za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlamentarnu skupštinu BiH. Uvjeren sam da ćemo i u trećoj utakmici, za srpskog člana Predsjedništva BiH, pobijediti sa našim kandidatom Mirkom Šarovićem, koji je dovoljno mudar, spreman i sposoban da odnosi pobjede. I četvrta, ali i najvažnija, najveća i utakmica za koju ćemo izvojevati najslađu pobjedu je pobjeda naše Jelene Trivić nad Miloradom Dodikom za predsjednika Republike Srpske. To će biti poraz režima i pobjeda narod”, istakao je.

Borenović je istakao da je potrebna pobjeda naroda da bi gradili zaposlenu, pravednu i dostojanstvenu Republiku Srpsku. 

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 3, Draško Stanivuković, istakao je da je reprezentacija PDP-a spremna za najvažniju utakmicu za Republiku Srpsku: 

– Banjaluku smo odbranili i Banjaluka je domaći teren. Odbranili smo je od kriminala, od korupcije, od svega negativnog. Sada je vrijeme da naša reprezentacija, koja je ojačala, da brani cijelu Republiku Srpsku. Spremni smo da igramo i da praksu sa domaćeg terena ovdje u Banjaluci preselimo na cijelu Republiku Srpsku – rekao je Stanivuković. 

On je dodao, u duhu slogana „Republika Srpska mora da se brani“, da cijela Republika Srpska treba da se brani, prije svega od kriminala, korupcije i svih negativnih pojava kojr razaraju našu zemlju. 

– Pred nama je najvažnijih 30 dana. Mi nećemo samo braniti, nego ćemo zabiti i one ključne, najvažnije golove. Te golovo dajemo najboljim programom i najboljim rješenjima za Republiku Srpsku – rekao je Stanivuković ispred govornice na Trgu Krajine, za koju je istakao da simbolizuje oslobođenje, budući da je u jednom periodu taj prostor bio zabranjen za građane. (BN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender