02. 10. 2022.
SDS: Došlo vrijeme da se Srpska oslobodi nenarodne vlasti

SDS: Došlo vrijeme da se Srpska oslobodi nenarodne vlasti

SDS: Došlo vrijeme da se Srpska oslobodi nenarodne vlasti

Predsjednik SDS i kandidat za člana Predsjedništva BiH, Mirko Šarović rekao je da je ovo istorijski trenutak za SDS.

“Uvjereni smo u pobjedu. U ovih mjesec dana kamapanje predstavićemo svoj program. Ovo je borba između politike krize i patriotske politike. Republika Srpska je iznad svega.”, rekao je Šarović.

On je naglasio da je razvoj jedina šansa da se u ovoj zemlji živi bolje.

“Nadamo se da ćemo uspjeti da uvjerimo javnost da opozicija nudi perspektivu za ovu zemlju. Pred nama je trenutak u kome će točak istorije krenuti naprijed i daćemo šansu da se u Republici Srpskoj živi bolje.”, kaže Šarović i naglašava: 

“Za omladinu. Za borce. Za penzionere – SDS je najbolje što mogu da izaberu za sebe. Sa nama živjećeš bolje!” 

„Za SDS je Republika Srpska iznad svega, ali mi isto tako smatramo su ekonomija i razvoj jedina šansa i najbolja prilika da se u ovoj zemlji živi bolje. Uvjeren sam da ćemo uvjeriti građane, javnost i naše birače  da je ono što nudi SDS i opozicija mnogo bolje od ovog što sada imamo u ovoj zemlji i da je SDS ono najbolje što mogu da izaberu“, istakao je Šarović. 

On je poručio da je došlo vrijeme da se Republika Srpska oslobodi nenarodne vlasti.
„ Ulazimo u ove izbore sa velikim optimizmom. Vjerujem da ćemo iskoristiti ovaj mjeseca dana da predstavimo svoj program, da odnesemo istorijsku pobjedu i okončamo 16 godišnju vladavinu SNSD-a i njegovih satelita“, kazao je Šarović. 

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić zahvalila se SDS-u na podršci i Nebojši Vukanoviću.

“Ovo mora da bude pobjeda naroda za stabilnu Srpsku, za bolje zdravstvo, za obrazovanje, za borce i penzionere. Ovdje su ljudi sa kojima je Srpska sigurna.” Rekla je Trivić i dodala: 

“Mi smo tvrđi Srbi od naših političkih oponenata, ali mi ne galamimo kao oni.  Šarović jedino zna kako da u Sarajevu zastupa srpske interese. Što se mene tiče suština mog programa ključni interes je pobjeda nad korupcijom.  Za više investicija za bolje zdrastvo, za borce, moramo da pobijedimo korupciju!”

Nosilac liste SDS u Bijeljini Ljubiša Petrović rekao je da iz Bijeljine kao bastiona srpstva kreće kampanja.

“Kreće borba za svakog našeg đaka, za sticanje boljeg ambijenta i da svaki student ostane u Srpskoj da služi na čast Srpskoj. Narod je i na prošlim lokalnim izborima pokazao da želi pošteni Bijeljinu, dodao je Petrović.

“Svaku narodnu marku vratiti narodu. Živjela Srpska! Živjela Srbija i živjela naša Bijeljina!” poručio je Petrović, javlja BN.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender