06. 10. 2022.
SPS započela kampanju sa Trga Krajine: Vjerujemo u pozitivne promjene

SPS započela kampanju sa Trga Krajine: Vjerujemo u pozitivne promjene

SPS započela kampanju sa Trga Krajine: Vjerujemo u pozitivne promjene

Lijepljenjem prvog plakata Socijalistička partija Srpske započele je predizbornu kampanju na Trgu Krajine u Banjaluci.

SPS započela kampanju sa Trga Krajine

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 3 Goran Selak pozvao je sve političke subjekte da vode fer kampanju, te da se za povjerenje građana bore idejama i rješenjima, a ne ličnim napadima i blaćenjem političkih protivnika. 

“Danas smo zalijepili naš prvi plakat i odavde, sa Trga Krajine, počinjemo našu kampanju. Kandidovali smo 108 kandidata u svih devet izbornih jedinica, kao i kandidata za predsjednika Republike Srpske, akademika Neđu Đurića, iza koga mogu da stanu svi oni koji vole Republiku Srpsku. SPS poziva sve političke subjekte na poštenu i čistu kampanju, bez ličnih napada, napada za porodice i valjanja po blatu. Dajte da se nadmećemo što boljim programom, politikama i idejama, da zaustavimo odlazak mladih, da vratimo porodice koje su otišle, da se izborimo za demografsku i privrednu obnovu Republike Srpske”, poručio je Selak.  

Kandidat za predsjednika Republike Srpske ispred Socijalističke partije Srpske, akademik Neđo Đurić istakao je da vjeruje u pozitivne promjene i u snagu SPS da bude nosilac tih promjena nakon 2. oktobra. 

“Vjerujem u Socijalističku partiju Srpske i zato sam i odlučio da se kandidujem za predsjednika ispred partije koja ima energiju i snagu da donese promjene. Dosta doga će se promijeniti od 2. oktobra, a mi ćemo svakako proslaviti naše rezultate i opravdati povjerenje građana”, rekao je Đurić. (Bn)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender