06. 10. 2022.
Dnevni horoskop za 3. septembar

Dnevni horoskop za 3. septembar

Dnevni horoskop za 3. septembar

Ovan

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore.

Bik

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja.

Blizanci

Djelujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Zaneseni ste idejom o poslovnom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti.

Rak

Ukoliko vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za vašu nesigurnost. Nemojte unaprijed optuživati partnera. Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspješnog poslovanja.

Lav

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se. Koristite suviše stroge kriterijume da biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima.

Djevica

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Djelujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspjeh. Prije ili kasnije, morate da ispunite nečije zahtjeve.

Vaga

Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osjećate grižu savjesti i nelagodnost. Važno je da neko odobrava vas način razmišljanja i da vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.

Škorpija

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.

Strijelac

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima. Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu.

Jarac

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko mijenja vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme.

Vodolija

Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak.

Ribe

Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite svoje skrivene adute. U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender