27. 09. 2022.
Došao i Vulin: SPS predstavila kandidate, prvi predizborni skup u Banjaluci

Došao i Vulin: SPS predstavila kandidate, prvi predizborni skup u Banjaluci

Došao i Vulin: SPS predstavila kandidate, prvi predizborni skup u Banjaluci

Кampanju smo započeli veličanstvenim skupom u Banjaluci, a završićemo je pobjedničkim slavljem jer će SPS biti pobjednik ovih izbora, poruka je sa predizbornog skupa Socijalističke partije Srpske koja je sinić održana u Sportskoj dvorani Oblićevo u Banjaluci.

SPS je predstavila kandidate i nosioce liste “SPS – Socijalistička partija Srpske – Goran Selak” za sve izborne jedinice u Srpskoj, kao i kandidata za predsjednika Srpske Neđu Đurića, a gosti SPS su bili predsjednik Pokreta Socijalista i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sa delegacijom, kao i predsjednik Saveza penzionera i potomaka i osnivač i prvi predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske Dragutin Ilić.

SPS predstavila kandidate, prvi predizborni skup u BL

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak poručio je da je ponosan na sve što su članovi SPS postigli u protekle dvije godine koliko postoji SPS. Selak je poručio da je uvjeren u još jedan istorijski rezultat SPS, te da će nakon izbora SPS sa još većim kapacitetom nastaviti da se bori za narodne politike.

“Ponosam sam na sve vas, jer znam šta smo sve zajedno prošli od 12. marta 2020. godine. Stali smo rame uz rame i dobili smo povjerenje građana u 23 lokalne zajednice gdje imamo svoje predstavnike u parlamentma. U Banjaluci smo radom i rezultatima postali treća partija po snazi. U ove izbore idemo još jači, sa programom Srpska iznad svega i sa najboljim kandidatima. Već sada znamo da bez podrške SPS neće biti moguće formirati buduću Vladu. SPS nema šefove ni u tajkunima ni u stranim ambasadama. Mi odgovaramo samo narodu Republike Srpske. Naša politika i naš program je Srpska iznad svega i ponosan sam što imamo podršku i Saveza penzionera i naše braće iz Srbije”, istakao je Selak.

Predsjednik Pokreta Socijalista Aleksandar Vulin u obraćanju je istakao da je Srpskoj i Srbiji potrebna ljevica koja brine o socijalnoj pravdi, ali i o nacionalnim ciljevima.

” Imamo pravo i obavezu da budemo jedinstveni i okupljeni. Ne vjerujte da iko drugi može da brine o vama i da vas voli kao što vas voli Srbija. A znam da niko ne voli Srbiju, kao što je voli Republika Srpska”, poručio je Vulin.

Кandidat za predsjednika Republike Srpske ispred Socijalističke partije Srpske Neđo Đurić pozvao je građane da podrže politike SPS i da učestvuju u promjenama koji slijede.

“Ne želim da nam Republika Srpska ostane pusto ostrvo. Želim da pošljem poruku da je istinski patriotizam da nam djeca uče naš jezik, da ovdje živimo i radimo i da sami gradimo budućnost. Treba nam jedinstvo srpskog naroda. I da niko više nema pravo da dijeli Srbe na patriote i izdajnike. Insistiraćemo da u narednom priodu jačamo Srpsku a ne da je rasprodajemo. Po prirodnim resursima smo najbogatiji u Evropi, a po svim drugim parametrima smo na poslljednjem mjestu. To ćemo da promijenimo. Znanje i struku ćemo uvesti na velika vrata, jer to od nas traži narod”, rekao je Đurić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender