01. 10. 2022.

Šukalo: Vrijeme je da SNSD ode, dosta je bahaćenja narodnim novcem

“Došlo je vrijeme da narod pošalje u političku penziju one koji na godišnjicu protjerivanja 250.000 Srba sa svojih ognjišta zakazuju koncert na kojem kojem će se veseliti i bahatiti!”

“Još nešto manje od mjesec dana nas dijeli  od dana kada će narod zaustaviti 16 – godišnju pljačku i bahaćenje narodnim novcem SNSD vlastodržaca.  Zato je krajnje vrijeme da oni  unutar SNSD koji stidljivo šapuću da se ne slažu sa politikom svoje stranke kažu  “Dosta je!” i stanu na stranu naroda!”,  kaže Boris Šukalo, kandidat SDS za narodnog poslanika u izbornoj jedinici 3.

Кrajnje je vrijeme, nastavlja Šukalo,  da se kazne oni koji su bukvalno uništili  sve sisteme vrijednosti u Srpskoj, koji čak ne prezaju da toče alkohol  maloljetnicima na svojim zabavama ili ih učlanjuju u svoju stranku mimo njihove volje! 

Šukalo tvrdi da je vladajuća partija odavno pogazila sve moralne norme i ističe:

“Кrajnje je vrijeme je da  odu oni čiji se  kandidati za narodne poslanike  tuku zbog kocke, a kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH, ima čak 16 savjetnika koji se plaćaju  narodnim novcem,  i čiji  tjelohranitelji se  ponašaju kao žigola i izbacivači. 

On je posebno ogorčen na, kako kaže, dvoličnost SNSD: 

“Došlo je vrijeme da narod pošalje u političku penziju one  koji na godišnjicu  protjerivanja 250.000 Srba sa svojih ognjišta zakazuju koncert na kojem kojem će se veseliti i bahatiti. Bliži se dan  i kada ćemo  do kraja rasvijetliti sve njihove kriminalne afere, a procjene su da su za vrijeme svoje vladavine ovaj narod ojadili za čak tri milijarde maraka!

Vrijeme je da se u NS RS donese poseban zakon kojim će se kazniti sva njihova nezakonita trošenja budžetskih sredstava. Vrijeme je da oni odu , a običan narod počne da živi”, poručuje Šukalo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender