02. 10. 2022.
Eko toplane: Ne želimo da budemo dio ničije predizborne kampanje

Eko toplane: Ne želimo da budemo dio ničije predizborne kampanje

Eko toplane: Ne želimo da budemo dio ničije predizborne kampanje

Saopštenje iz Eko toplana:

S obzirom na to da je u Republici Srpskoj u toku predizborna kampanja, a povodom aktuelnih dešavanja, Privredno društvo Eko toplane Banjaluka se ograđuje od svih političkih izjava i radnji koje imaju bilo kakvu političku konotaciju.

Eko toplane ne žele da budu dio ničije predizborne kampanje i podvlačimo da od svog osnivanja do danas nismo bili dio niti jedne političke organizacije niti partije i tako će ostati i u budućnosti.

Primarna djelatnost Eko toplana, kao privrednog društva od javnog interesa i značaja, je proizvodnja i isporuka toplotne energije, a naš jedini interes jeste zadovoljstvo korisnika našom uslugom i konstantno unapređenje sistema daljinskog grijanja.

Trenutno suočeni sa najvećim izazovom, pred početak šeste sezone, problemima sa nabavkom drvnog sortimenta i rastom cijena kako energenta, tako i ostalih proizvodnih usluga uzrokovanih porastom cijena naftnih derivata, kao i ostalih inputa, Eko toplane ulažu maksimalne napore i sve raspoložive resurse kako bismo prebrodili i ovaj izazov i obezbijedili nesmetanu sezonu grijanja, što vjerujemo da ćemo i uspjeti i da ćemo našim korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu i u sezoni koja slijedi.

Još jednom podvlačimo da, posebno u vrijeme svjetske energetske krize, u vrijeme kada se u svijetu najavljuju brojne mjere štednje, želimo samo da ispunimo svoju misiju, a to je grijanje 60.000 Banjalučana i još jednom pozivamo sve nadležne da se aktivno uključe u rješavanje ovih izazova.

Osnovani smo i radimo sa primarnim ciljem, grijanjem naših sugrađana, kao i održavanjem i unapređenjem sistema daljinskog grijanja, na čemu uspješno radimo već šestu godinu, poboljšavajući kvalitet isporuke toplotne energije iz sezone u sezonu, što potvrđuje i sve veće zadovoljstvo naših korisnika. 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender