02. 10. 2022.

Šukalo : Šuliću, Vi ste SNSD potrčko, naučite da predsjednik Srpske polaže račune narodu!

Stvarno je smiješno i tragikomično da Denis Štulić SNSD – ov potrčko i poslušnik, kojeg su postavili za potpredsjednika NS RS, pokušava minimizirati i devalvirati opravdanu kritiku Mirka Šarovića, kandidata SDS za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željki Cvijanović, aktuelnoj predsjednici Republike Srpske, zbog toga što već dvije i po godine odbija da javnosti otkrije ko se sve obogatio na javnim nabavkama u doba korone dok je narod umirao! – kaže Boris Šukalo, kandidat SDS za poslanika u NS RS u izbornoj jedinici 3.

Da je imalo politički pismen Šulić bi znao da je osnovna dužnost predsjednice Republike da polaže račune narodu. A upravo je Cvijanovićeva tako i postupila i na sjednici NSRS 21. maja 2020. kada je najavila da će narodu javno obznaniti sve detalje javnih nabavki u doba korone. A onda je naprasno zanijemila, zaćutala… Čekamo evo već dvije i po godine da o tome javno progovori, a ona neće ili ne smije – ističe Šukalo i dodaje:

E to je prava istina Šuliću! Ali, očigledno vi to ne možete da znate jer vam je prvo zaposlenje dala članska karta SNSD!

On kaže da nam zbog Šulića i sličnih karikatura u politici mladi bježe iz zemlje jer ne mogu da podnesu da razni šulići upravljaju njihovim životima.

„U skupštinskom rukovodstvu moraju da sjede ostvareni političari sa velikim iskustvom, a ne neko poput Šulića kojem je specijalnost da opozicionim poslanicima po naredbi svojih pretpostavljenih oduzima riječ kada argumentovano kritikuje vlast zbog kriminala i korupcije. Zbog svega mogu slobodno reći da ste Vi Denise običan potrčko Dodika i Željke. A Mirko Šarović za Vas je Šuliću institucija u svakom smislu te riječi“ – poručuje Šukalo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender