27. 09. 2022.
Trivić: Dodik je uvijek bio tuđi igrač, a najviše hrvatski

Trivić: Dodik je uvijek bio tuđi igrač, a najviše hrvatski

Trivić: Dodik je uvijek bio tuđi igrač, a najviše hrvatski

Dokazani agent hrvatskih službi, Dodik, srdačno prima Zorana Milanovića u svom domu, i to nakon njegovog proputovanja kroz srpske opštine koje su stradale u zločinačko akciji Maestral. Dodik je uvijek bio tuđi igrač, a najviše hrvatski – saopštila je narodna poslanica PDP i kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić.

Ona je u objavi na fejsbuk profilu navela da se sigurno lijepo podružio sa osvjedočenim srbomrscem koji nas je nazvao doslovno “šakom jada”.

“Istim onim predsjednikom zemlje koja ne dozvoljava srpskom predsjedniku Vučiću da se pokloni sjenima jasenovačkih žrtava. 
Obzirom da je i Dodik protjerao trećinu stanovništva iz Republike Srpske, vjerujem da su njih dvojica imali mnogo zajedničkih tema, prvenstveno onih od kojih će Srbi imati maksimalnu štetu”, navela je Jelena Trivić.

Ona je naglasila da podržava dijalog i razgovor, ali, kako je navela, Dodikovo drugovanje sa Čovićem, Plenkovićem i Milanovićem, kao njegovim stvarnim nalogodavcima, imalo je za rezultat Trgovsku goru, Pelješki most i da ne zaboravimo ono najgore, predaju jasenovačke građe, a za Dodika je to značilo enormno bogaćenje na izdaji srpskih interesa. 

“Još malo, pa ćemo da skinemo s vrata srpskog naroda one stvarne izdajnike i podanike tuđih interesa”, poručila je Jelena Trivić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender