27. 09. 2022.
Dnevni horoskop za 16. septembar

Dnevni horoskop za 16. septembar

Dnevni horoskop za 16. septembar

Ovan

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore.

Bik

Ponovo prećutkujete istinu pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada. Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno lukavi i vješto izbjegavate zamke.

Blizanci

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. U većini situacija umijete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove.

Rak

Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posljedicama. Ukoliko vam neko zadaje različite probleme, podsjetite svoje saradnike na pravila lijepog ponašanja.

Lav

Imate utisak da partner prikriva dio istine, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema razloga da optužujete druge za pogrešnu procjenu. Ne budite nepravedni prema osobi čije namjere još ne poznajete.

Djevica

Neko je na vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Nečija usluga ima veliku cijenu, stoga tražite jednostavnije rješenje ili povoljniju poslovnu varijantu.

Vaga

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje i nezadovoljstvo. Ako ste opterećeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o poslovnim prilikama.

Škorpija

Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namjere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva.

Strijelac

Ukoliko priželjkujete novi uzlet ili uzbudljivu zabavu, upotrijebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom. Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume uspješne saradnje.

Jarac

Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada vas očekuju uspješna priznanja ili zadovoljstvo.

Vodolija

Izbjegavajte nove emotivne provokacije, opredijelite se za poznato društvo ili za osobu koja vam je privržena. Zagovarate praktično i pravično rješenje, ali neko od saradnika ima skrivene namjere i uporno pokušava da vam nametne svoj uticaj.

Ribe

Imate velika očekivanja, međutim partner prikriva svoje namjere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke sreće. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender