29. 09. 2022.
“Ćevap fest” se vraća u Banjaluku, nova lokacija

“Ćevap fest” se vraća u Banjaluku, nova lokacija

“Ćevap fest” se vraća u Banjaluku, nova lokacija

“Ćevap fest”, popularna gastro manifestacija koja slavi najpoznatiji banjalučki brend, vraća se u svoj rodni grad, poslije dvogodišnje, pandemijske pauze.

Kako saznaje Srpskainfo, ovogodišnje izdanje popularne manifestacije, koja će okupiti najpoznatije gradske ćevabdžije, planirana je u periodu od 7. do 9. oktobra ove godine, u prelijepom ambijentu parka “Mladen Stojanović”.

Nebojša Kuštrinović, promoter manifestacije, ukazuje da je ovo već četvrto, i, kako kaže, možda I najbolje izdanje već tradicionalnog “Ćevap festa”, koji je proteklih godina privlačio ogroman broj posjetilaca iz Banjaluke i okolnih gradova.

– Drago mi je što vam, evo ekskluzivno mogu potvrditi da se “Ćevap fest” na velika vrata vraća u svoj grad. Osim najboljih ćevapa, naše sugrađane na festivalu očekuje mnoštvo zabavnih sadržaja, a po po prvi put, organizovaćemo jedinstveno takmičenje – ko najbrže pojede veliku porciju banjalučkih ćevapa, kući će se odvesti sa vrijednom nagradom – ističe Kuštrinović.

Prema njegovim riječima, pored mnogobrojnih muzičkih sadržaja, posjetioci će biti u prilici da uživaju u nastupima mađioničara i stend ap komičara.

Sve u svemu, za svakog će biti ponešto i niko se ne bi trebao vratiti kući razočaran. Nadam se, takođe, da će nas i vrijeme poslužiti I da će početkom oktobra zaista vladati “Miholjsko ljeto”, kako nam prognostičke karte trenutno ukazuju – navodi Kuštrinović.

On dodaje da će detaljan program manifestacije biti objavljen već ovih dana.

Kuštrinović ističe da su banjalučke ćevabdžije zdušno prihvatile poziv za učešće na festivalu, ali i naglašavao da su otvoreni I za nove prijave.

Sve zainteresovane ćevabdžije mogu prijaviti učešće na e mail –  bojana.newage@gmail.com ili na broj telefona 065-467-691.

Prijave su otvorene do 25. septembra.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender