02. 10. 2022.
“Da li je Dodik ponavljao razred”: Žestoka rasprava Jelene Trivić i Gorice Dodik

“Da li je Dodik ponavljao razred”: Žestoka rasprava Jelene Trivić i Gorice Dodik

“Da li je Dodik ponavljao razred”: Žestoka rasprava Jelene Trivić i Gorice Dodik

Ova kampanja postaje sve zanimljivija. U javnosti se pojavila informacija da je svojevremeno Milorad Dodik pao na godinu u prvom razredu srednje škole. O tome je govorio i Nebojša Vukanović prije nekoliko dana, napisala je na Facebook profilu Jelena Trivić.

Dodik je pohađao Poljoprivrednu školu u Banjoj Luci, a navodno ga je na godinu oborio profesor Srpskohrvatskog jezika.

Da budem iskrena, nisam iznenađena time da je Dodik ponavljač. Ipak, čudi me to da je on pao na godinu iz predmeta Srpskohrvatski jezik. To iz razloga što je Dodik odličan poznavalac hrvatskog jezika. Moguće da je imao problem sa riječima i pravopisom koje danas čine srpski jezik.

Ovde se nameće i pitanje kako je uopšte Dodik sa završenom trogodišnjom srednjom školom mogao upisati fakultet. Kako smo proteklih dana vidjeli da se on bavi falsifikovanjem dokumenata, to me ne bi začudilo da je on prilikom upisa na fakultet falsifikovao diplomu srednje škole.

Očekujem da se ponavljač Dodik oglasi o svemu i javnosti pruži odgovor na pitanje da li je obnavljao prvi razred srednje škole. Što se mene tiče, umjesto njega može da odgovori i Gorica, napisala je Jelena Trivić.

Gorica Dodik odgovorila je putem Tvitera:

Brže nego što sam očekivala, dobili smo potvrdu da Republikom Srpskom već 17 godina vlada ponavljač, napisala je Jelena Trivić na svom Facebook profilu.

Priču o dječaku koji zbog obaveza na selu nije stigao da pohađa nastavu, vjerovatno je smislio Radovan Kovačević, portparol SNSD-a. Radovan zaboravlja da postoje Dodikovi školski drugovi, koji govore da je Dodik bio redovan na nastavi, ali da nije učio.

Ostale nebuloze Gorice Dodik neću komentarisati, jer nisu vrijedne trošenja mog vremena.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender