06. 10. 2022.
Dnevni horoskop za 19. septembar

Dnevni horoskop za 19. septembar

Dnevni horoskop za 19. septembar

Ovan

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i karakter. Djelujete vješto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni.

Bik

Partner djeluje prilično uznemireno, što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći.

Blizanci

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, jer ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza možete riješiti svoje probleme.

Rak

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova.

Lav

Nemojte očekivati previše razumijevanja od osobe koja ima različite emotivne afinitete i potrebe. Izbjegavajte rizik na koji vas nagovaraju saradnici ili jedna mlađa osoba. Najbolje je da prihvatite stvari i pravila koja dobro poznajete.

Djevica

Partner ne može da vam dočara sve što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija obećanja, tražite ubjedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima.

Vaga

Neko vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Budite promišljeni.

Škorpija

Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici.

Strijelac

Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima djeluju pozitivno na okolinu.

Jarac

Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti.

Vodolija

Potrebno je da pomirite svoje misli i osjećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja vas dobro poznaje. Uznemireni ste zbog novih poslovnih događaja i djelujete konfuzno. Nema razloga da rizikujete.

Ribe

Važno je da postupate u skladu sa svojim osjećanjima. Vedar duh i dobre namjere daju dodatnu snagu. Utisak koji imate u vezi sa poslovnim prilikama potvrdiće se kao ispravan. Budite dosljedni u svojim namjerama.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender