26. 09. 2022.
Stanković i arapski milijarderi moguće u Italiji

Stanković i arapski milijarderi moguće u Italiji

Stanković i arapski milijarderi moguće u Italiji

Ozbiljne reforme dolaze Sampdoriji. Klub koji želi Dejana Stankovića za trenera, mogao bi da dobije i nove vlasnike.

Dok se nagađa da bi srpski trener mogao da preuzme ekipu Sampdorije, koju je proslavio Vujadin Boškov, italijanski mediji prenose da bi novi vlasnik kluba mogao da postane Halid Faleh Al-Thani, član katarske vladajuće porodice. On je navodno “spreman da kupi klub” koji prolazi kroz velike probleme na startu sezone.

Navodno, postoji potvrda da su u toku pregovori oko dolaska novih vlasnika, a u čitav proces su uključeni i bivši fudbaler Ivano Boneti i filmski producent Frančesko Di Silvio.

Di Silvio je novinskoj agenciji na uvid dao pismo, kojim je potvrđeno da postoji veliki interes te grupe da kupi Sampdoriju, koja je u velikim problemima od kada je bivši predsjednik Masimo Ferero predao vlasništvo nakon hapšenja zbog optužbi da je vršio finansijske malverzacije.

Što se Stankovića tiče, on je napustio Crvenu zvezdu krajem avgusta poslije neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Od tog momenta se govorilo da bi mogao da karijeru nastavi u Interu ili Sampdoriji, a spominjao se i Olimpijakos. 

Stanković je u “Ljutice Bogdana” bio od 2019. godine kada je naslijedio Vladana Milojevića, a za dvije i po godine je osvojio tri titule i dva trofeja u Kupu Srbije. (Sportal, Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender