07. 10. 2022.
Dnevni horoskop za 22. septembar

Dnevni horoskop za 22. septembar

Dnevni horoskop za 22. septembar

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje iznenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Priželjkujete više nježnosti.

Bik

Zahvaljujući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju ohrabrujuće. Prija vam nečija naklonost.

Blizanci

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vrijeme na neke sporedne situacije. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom.

Rak

Djelujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Lav

Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finansijskih zahtjeva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da djelujete pozitivno na svijet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promjene.

Djevica
Djelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate. U događajima iz privatnog života, nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Vaga

Procjenjujete povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redoslijed poteza pred saradnicima. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu.

Škorpija

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Strijelac

Na vrlo efikasan način sprovodite različita pravila uspješnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. U momentima osjećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namjere.

Jarac

Djelujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom i svima jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije.

Vodolija

Dobre ideje koje imate zahtijevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od povjerenja ili ugleda. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Ribe

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, kako bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender