Ubistvo Šijana u Banjaluci sa potpisom “škaljarskog klana”?

Osumnjičeni za ubistvo sarajevskih policajaca povezan i sa ubistvom Damira Ostojića

Protiv Miloša Obradova sa Pala podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dopunu izvještaja protiv M.O. sa Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke”, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Navodeći samo inicijale, u saopštenju iz MUP-a se navodi da se Obradov sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednim nepoznatim licem 5. septembra prošle godine izvršio pomenuta krivična djela u Banjaluci.

Iz MUP-a Srpske naglašavaju da se istraga na ovom predmetu nastavlja.

Srna nezvanično saznaje da se Miloš Obradov nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca, dok se Stefan Samardžija nalazi u pritvoru u KPZ Banjaluka zbog ubistva Damira Ostojića.

Komentari