Spektakl godine: Maya Berović i Miroslav Ilić u Banjaluci na drugom Vikend festu

Spektakl godine: Maya Berović i Miroslav Ilić u Banjaluci na drugom Vikend festu

Otkaži sve obaveze, planiraj vikend na vrijeme!

Mislimo VIKEND FEST planiraj na vrijeme, jer ovo ljeto donosi nam još jedan spektakl na tvrđavi Kastel u Banjaluci, drugi VIKEND FEST zakazan je za 26. i 27. jul.

Na drugom Vikend festu nastupiće Maya Berović prvog dana festivala 26. jula dok je drugi dan 27. jul rezervisan za nastup Miroslava Ilića.

Prošlogodišnji festival posjetilo je više od 10 000 ljudi što je pokazatelj da je festival od samog početka postavio visoke standarde ali i težak zadatak za organizatora da nastavi u istom ritmu.

Prvog dana festivala nastupiće jedna od trenutno najvećih regionalnih zvijezda Maya Berović. Atmosfera koju ona pravi je fantastična, a ovo će biti prvi njen veliki nastup u gradu na Vrbasu.

“Ne znam koliko je poznato publici u Banjaluci ali Maya uz Dženifer Lopez i Bijonse drži rekord po tome koliko je brzo rasprodala Arenu u Beogradu. Zbog ovoga ali i iskustva od prošle godine preporučujemo svim gostima da što prije dođu do svoje dragocjene ulaznice ali i da na koncert dođu na vrijeme, a vrata će biti otvorena već od 19:30h”, rekao je Novak Čičković PR festivala.

Drugi dan festivala rezervisan je za Miroslava Ilića, jednog od najprizantijih pjevača na estradi sa karijerom dugom preko 40 godina.

“Razbijamo famo da je Miroslav Ilić rezervisan samo za 8. mart u Banjaluci, slavuj iz Mrčajevaca zapaliće atmosferu na Kastelu svojim vanvremenskim hitovima”, rekao je Čičković.

Generalni medijski pokrovitelj RTRS

Ulaznice se mogu kupiti preko servisa kupikartu.ba te na Trgu Krajine u Banjaluci. Ulazak na festivalski prostor od 19:30h.

Jednodnevna ulaznica 15 KM
Ulaznica za dva dana 20 KM
Fun pit 20 KM
VIP ulaznica po danu 50 KM

(Sve informacije za VIP ulaznice na broj telefona 065 /008-333)

Komentari