Povratak legendarne ljubavne priče ove jeseni

Povratak legendarne ljubavne priče ove jeseni

Najpoznatiji multibrand koncept store, FASHION&FRIENDS, svojom je kolekcijom oživio retro ljubavnu priču Lois i Klarka iz popularnog stripa Superman.

Kao i likovi iz stripa, tako je i kolekcija spoj nespojivog – konfrontiranih trendova koji se u zajedničkoj kombinaciji savršeno slažu. Jesenska sezona pred nama spoj je animal i cvjetnih uzoraka, uz dodatke neonskih boja i snažnog denima. Materijali koji krase ovu kolekciju napravljeni su od hi-tech materijala, kože, denima, svile te finog pamuka.

Ove romantične i odvažne modne kombinacije možete pronaći u brendovima Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Liu Jo, Steve Madden, Scotch&Soda, Superdry, Calvin Klein, Cesare Paciotti, Premiata i drugima.

Romantiku objektivom zabilježio je američki fotograf Kevin S., dok su styling osmislili Kristina Bekvalac i Fashion&Friends team. Privlačnost protagonista ove legendarne ljubavne priče dočarali su Milica Tomović i Jovica Šuljagić.

Odabrane modele iz jesenjih predkolekcija možete kupiti u multibrand radnji FASHION&FRIENDS u Delta Planetu, Banja Luka.

Komentari