04. 04. 2020.
Otkrivene ilegalne igre na sreću, gazdama “paprene” kazne

Otkrivene ilegalne igre na sreću, gazdama “paprene” kazne

Otkrivene ilegalne igre na sreću, gazdama “paprene” kazne

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću u prethodna dva dana otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Pala i Prijedora.

“Dana 13.02.2020. godine, inspektori RUIS utvrdili su nelegalno priređivanje elektronskih igara na sreću u kafe baru ‘Divlji zapad’, na adresi Dobrosava Jevđovića broj 13, opština Pale, od strane fizičkog lica M.K”, navodi se u saopštenju Uprave.

Kako se dodaje, M.K. je izdat prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.000 KM, a terminal kojim je počinjen prekršaj privremeno je oduzet do okončanja prekršajnog postupka.

Dan ranije RUIS otkrili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje “BET-BOX”, u kafe baru “Carpe Diem”, u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru.

Terminal za sportsko klađenje “BET-BOX” kojim je učinjen prekršaj, privremeno je oduzet, a vlasniku T.Z. je izdat prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.000 KM.